BUSKO

EFIKASNO - ZELENO - BESPLATNO

Već svima poznati BusKo koji prometuje od rujna 2018. godine na postojećim linijama vozi redovito te se sve više pokazuje kao pun pogodak s obzirom na to da ga koristi velik broj građana. Do danas je besplatnim električnim vozilom prevezeno više od 25 000 građana što ukazuje na velik broj zadovoljnih korisnika.

Kako bi našim građanima osigurali kvalitetniji javni prijevoz i još bolju povezanost naselja unutar grada i prigradskih naselja, uvela se nova vozna linija koja od veljače 2019. godine prometuje od kampusa preko središta grada, autobusnog kolodvora, Vinice, prigradskih naselja Starigrada i Draganovca, Supernove, bolnice pa natrag do kampusa.

Prijevoz je besplatan za sve korisnike, a autobusi koriste postojeća stajališta. Vozni red prilagođen je trenutnom režimu električnih punjača s mogućnošću izmjena. Autobusi mogu prevesti 12 putnika, a maksimalna brzina ograničena im je na 90 kilometara na sat.

Električni autobusi ne zagađuju okoliš i ne proizvode buku te predstavljaju najnoviji korak u razvoju čistog, štedljivog i energetski efikasnog prijevoza.

Kontakt
Sve informacije o BusKu dostupne su u Centru za korisnike Komunalca Koprivnica ili na broju telefona +385 (0)48 251 833