Gradonačelnik Velike Gorice, Dražen Barišić posjetio Gradske bazene Cerine

U ponedjeljak, 18. svibnja 2015. godine Gradske bazene Cerine posjetio je Gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić sa svojim najbližim suradnicima dobivši preporuku da su bazeni Cerine jedni od najljepših i najfunkcionalniji bazena u ovom dijelu Hrvatske te da su prvi javni bazeni u Republici Hrvatskoj čije je poslovanje usklađeno sa europskim zahtjevima norme ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004.

 

IMG_1884rIMG_1874 rIMG_1879 r
Na bazenima su ih dočekali gradonačelnica grada Koprivnice Vesna Želježnjak, zamjenik gradonačelnice grada Koprivnice Mišel Jakšić, predsjednica Uprave GKP Komunalac Maja Hleb, član Uprave GKP Komunalac Zdravko Petras i suradnici.
Gosti su bili zainteresirani za arhitektonska i dizajnerska rješenja bazena ali i za informacije o životu objekata, odnosno simbiozi sporta, rekreacije i drugih aktivnosti koji se svakodnevno provode na bazenima.
Posebno ih je oduševila čistoća samog objekta i uređenje Sportskog centra i SPA centra Cerine te sam način funkcioniranja i povezanosti sportskog i bazenskog dijela.