Postavljenje kreativne eko cvjetne posude

Dana 06. svibnja 2016. godine, GKP Komunalac s djecom iz COOR Podravsko sunce postavio je cvjetne eko posude na dječjem igralištu Trg kralja Zvonimira.

Picture 006Picture 007Picture 009

Cvjetne posude izrađene su na kreativnoj radionici „Otpad nije smeće“ koju je održao Komunalac u suradnji s djecom iz COOR Podravsko sunce.

Cilj radionice bio je potaknuti mališane na razmišljanje o ekološkim problemima skojima se svakodnevno suočavaju u svojoj okolini i zašto je važno čuvati prirodu.

Mališani su uz pomoć djelatnika Komunalca i svojih voditelja izradili ukrasne cvjetne posude od starih limenki te igračke od plastičnih boca te su time dokazali da otpad nije smeće, jer svaki se iskorišteni i odbačeni predmet može iskoristiti i od njega napraviti nešto kreativno i novo.

Picture 001Picture 019Picture 016

Ovom radionicom željela se skrenuti pozornost na važnost ekologije, sigurniju i zdraviju budućnost sredine u kojoj živimo i očuvanje planeta Zemlje, na najbolji način – kroz rad s mladima.

Nakon instalacije kreativnih cvjetnih posuda na dječjem igralištu Trg kralja Zvonimira, Komunalac je organizirao piknik i druženje za malene kreativce iz Podravskog sunca.

Picture 039Picture 038Picture 035Picture 043Picture 041

Skip to content