Od travnja mjesečni računi za usluge Komunalca

Od travnja mjesečni računi za usluge Komunalca

Poštovani korisnici,

ovih dana na vaše adrese stići će obračun za prva tri mjeseca 2022. godine za odvoz otpada dok nove akontacije neće biti dostavljene budući da će od 1. travnja 2022. godine pa nadalje računi za usluge Komunalca za korisnike na području Grada Koprivnice i prigradskih naselja dolazit mjesečno.

Prvi  mjesečni račun za odvoz otpada za travanj, zaprimit ćete u svibnju 2022 godine.

Svi oni koji nisu aktivirali E-račun još uvijek to mogu napraviti, potrebno je samo ispuniti i potpisati suglasnost koju možete preuzeti i OVDJE.

Potpisom suglasnosti aktivirat ćete uslugu E-račun bez papirnate verzije te će vam račun umjesto u papirnatom obliku biti dostupan u PDF obliku na vašoj mail adresi.

Ispunjenu i potpisanu suglasnost potrebno je dostaviti  u pdf formatu ili jpg formatu na mail adresu: info@komunalac-kc.hr

Poslanom suglasnosti, aktivirat će te uslugu E-računa te će prvi računi za odvoz otpada za travanj 2022. godine stići na vašu mail adresu u svibnju 2022.

Računi na e-mail uvijek stižu na vrijeme, omogućuju jednostavniji, brži i isplativiji način poslovanja te dodatno, ovakvom razmjenom podataka, čuvamo okoliš.

Aktivacijom usluge E – račun ostvarujemo uštedu vezanu uz smanjenje troškova papirne dokumentacije što za posljedicu ima veću preglednost i brzinu poslovanja te bolje i efikasnije pružanje usluga krajnjim korisnicima

Aktivirajte E-račun već danas i postanite i Vi dio brzog, učinkovitog i ekološki prihvatljivog rješenja.