Gradski bazeni „Cerine“ zabilježili rekordan broj kupača

Gradski bazeni „Cerine“ Koprivnica kojima upravlja Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica po posjećenosti, broju korisnika, atraktivnosti sadržaja i usluga koje nude u posljednjih nekoliko godina postali su okosnica razvoja turizma u Koprivnici, Koprivničko- križevačkoj županiji i šire. Godišnje bazene „Cerine“ posjeti oko 100 000 posjetitelja, a dosad tijekom 2015. godine bazene Cerine posjetilo je više od 45.000 posjetitelja.

Rekordan broj kupačaRekordan broj kupačaIMG_3663

Bazeni Cerine ovog su ljeta omiljeni odabir za osvježenje i rekreaciju, a o tome govori i rekordan podatak zabilježen 19. srpnja 2015., kada je bazene Cerine posjetilo 730 kupača koji su spas od ljetnih vrućina pronašli upravo na Cerinama.
Broj posjetitelja koji je zabilježen, rekordni je broj u zadnjih 6 godina, što potvrđuje da bazeni Cerine nisu samo omiljeno gradsko kupalište već su kvalitetu samih bazena prepoznali i posjetitelji iz Bjelovara, Virovitice, Čakovca, Varaždina, Križevaca koji najčešće dolaze u obiteljskim vikend aranžmanima.
Bazene Cerine je kroz period od 01.lipnja do 20. srpnja posjetilo 15.136 kupača što je 42% više kupača nego u istom periodu prošle godine. Na povećanje broja kupača nisu utjecale samo ljetne vrućine nego i bogatija, sadržajnija ponuda bazena „Cerine“ za sve posjetitelje bez obzira na dob.
Osim vodenih atrakcija u samim bazenima, posjetiteljima su na raspolaganju razni animacijski programi za mališane, grill specijaliteti te veliki izbor pića u „Beach baru“ po izuzetno povoljnim cijenama.
Idealna ljetna aktivnost i zabava za sve posjetitelje je odbojka, rukomet i mali nogomet na pješčanom terenu na sunčalištu bazena Cerine.
Tokom cijele ljetne sezone organiziraju se turniri u odbojci, rukometu i malom nogometu na pijesku uz atraktivne animacijske programe i zagarantiranu zabavu.