Obavijest za korisnike BicKo sustava

Obavještavamo cijenjene korisnike da je BicKo sustav javnih bicikala do daljnjeg besplatan za korištenje. Postupak posudbe i uvjeti za korištenje ostaju isti, a s 1.studenim 2015. godine kreće zimski period ne korištenja koji će trajati do proljetnih mjeseci ili poboljšanja vremenskih uvjeta.

IMG_9211 rIMG_9232 rIMG_9202 r
Bicko sustav je 30. rujna ove godine navršio svoju prvu godinu od kada je pušten u funkciju. Rezultati su do sada više nego zadovoljavajući obzirom na više od 930 zadovoljnih korisnika i 19.365 korištenja bicikla što prosječno iznosi oko 1.930 korištenja bicikla mjesečno. Najposjećeniji terminal je kod željezničkog kolodvora te slijedi terminal kod Gradske tržnice. Do sada su štete na biciklima zanemarive, a nije bilo niti jednog pokušaja krađe što govori o savjesnosti samih korisnika koji su prepoznali vrijednost i korisnost sustava.
Iznajmljivanje bicikla naplaćivat će se od proljeća iduće godine kad će Komunalac ponovno omogućiti korištenje BicKo sustava
Obzirom na zainteresiranost korisnika za korištenje sustava, razmotrit će se mogućnost uvođenja i povećanja Bicko terminala na području grada Koprivnice u idućim razdobljima.