NK Slaven Belupo na pripremama u Sportskom centru Cerine

Dana 05. siječnja 2016. godine nogometaši Slaven Belupa započeli su pripreme za proljetni dio prvenstva pod vodstvom trenera Željka Kopića i njegovih suradnika Zlatka Bašića i Gorana Mikolaja u Sportskom centru Cerine u sklopu Gradskih bazena “Cerine”.

IMG_0615 rIMG_0616 rNK Slaven Belupo na pripremama u SCC
U ime Uprave GKP Komunalca igračima i stručnom stožeru sve najbolje u 2016. godini, dobar rad i uspješne sportske rezultate zaželjeli su član Uprave, Zdravko Petras te voditelj Gradskih bazena Cerine, Goran Sikavica.

U Sportskom centru Cerine nogometaši Slaven Belupa odradit će prvi dio priprema i to kondicijske treninge i treninge snage i izdržljivosti.

Kako bi se poboljšale kvalitete sportaša suvremena kondicijska priprema više nije samo skupina jednostavnih programa tipa trčanje ili utezi, već je to jedan kompleksni i sveobuhvatni sustav različitih procesa koje sportaša čine kompletnim u svakom smislu, a to su u Sportskom centru Cerine prepoznali profesionalni sportaši i treneri NK Slaven Belupa.

Na Cerinama kondicijske pripreme objedinjuju sve sustave u cilju unapređenja svih segmenata u postizanju vrhunskih rezultata. Upravo zbog toga rezultati su dugotrajni i podižu sportaša na razinu koja zadovoljava vrhunske zahtjeve.

Na raspolaganju su im četiri multifunkcionalne dvorane opremljene sa cardio opremom i funkcionalnim rekvizitima za sve vrste treninga.
Trener NK Slaven Belupa, Željko Kopić kao i njegovi pomoćnici izuzetno su zadovoljni odrađenim treninzima i uvjetima u Sportskom centru Cerine te ljubaznošću osoblja bazena i educiranih trenera.

 

IMG_6902IMG_6900IMG_6899