Rezultati Javnog natječaja za predlaganje programa/projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2016. godinu.

Komunalac d.o.o. objavio je 09.09.2016. Javni natječaj za predlaganje programa/projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2016. godinu.

Komunalac je pozvao udruge i druge neprofitne organizacije koje su programski usmjerene na rad u području odgoja i obrazovanja, kulture, umjetničke kulture, sporta, socijalne skrbi i volonterstva, zdravstva, branitelja, zaštite prirode i okoliša, razvoja i demokratizacije društva, nacionalnih manjina, da se prijave za financijsku/nefinancijsku podršku programima/projektima usmjerenim na ostvarenje interesa za opće dobro koje isti provode.

Osnovni cilj ovog Natječaja za predlaganje programa/projekata od interesa za opće dobro je osnaživanje sektora civilnog društva.

Sukladno internim općim aktima Povjerenstva su provela propisanu proceduru vrednovanja kvalitete prijavljenih prijedloga, kontrolu dostavljenih izvještaja te je u navedenom postupku dodjeljeno i sufinancirano 19 projekata.

Rezultati Javnog natječaja za predlaganje programa/projekata od interesa za opće dobro