Minglanje u parku oduševilo građane

U subotu, 13. svibnja 2017. godine, od 10:00 do 12:00 sati održano je Minglanje u parku u suradnji Grada Koprivnice i Sportskog centra Cerine. 

IMG_8322IMG_8324IMG_8330IMG_8341IMG_8347IMG_8360

Gradski park pokazao je svoje novo ruho, a brojni obrtnici i OPG-ovci iz naše Županije imali su  prilike predstaviti i izložiti vlastite proizvode koje su posjetitelji mogli kušati. Uz njih, Podravkini gastro promotori osigurali su zdrave voćne i povrtne smoothie za sve.

U sklopu male čitaonice na otvorenom – PAR Kitica gradu, koprivnički autori i autorice čitali su pjesme i prozu koja govori o gradu, a posjetitelji su mogli upisati svoj stih za Grad Koprivnicu.

Svim ljubiteljima sportskog duha svoje vještine prezentirali su članovi Hrvačkog kluba Podravka, kluba tajlandskog boksa Samurai, a Sportski centar Cerine pod vodstvom stručnih trenera prezentirao je pokrete Zumbe, dance fitnessa i pilatesa te potaknuo mnoge na gibanje u ritmu.

Također, svi zainteresirani mogli su sudjelovati u projektu Zeleni katastar te imenovati omiljeno stablo iz Gradskog parka.

Zelenom katastru pristupa se putem web adrese http://gis.koprivnica.hr te klikom na gumb „Imenuj stablo“ nakon kratke registracije možete dodijeliti naziv stablu koji će biti dostupan i vidljiv svima preko javnog gis-a.

Poželjno je da se građani slikaju zajedno sa stablom kojeg imenuju te fotografije objave na Facebook stranici Komunalca, a tri najkreativnija naziva će biti nagrađena.