OBAVIJEST – PROMJENA TERMINA PRIKUPLJANJA OTPADA PREMA NOVOJ RAJONIZACIJI

GKP Komunalac d.o.o. Koprivnica obavještava sve korisnike usluge prikupljanja otpada o promjeni termina prikupljanja otpada. Uvođenjem usluge prikupljanja papira i kartonske ambalaže izrađena je nova rajonizacija koja se počinje primjenjivati od 01. rujna 2018. godine. Novom rajonizacijom broj odvoza miješanog komunalnog te biorazgradivog otpada nije se promijenio. Uveden je odvoz papira za grad Koprivnicu (1 x mjesečno), dok se odvoz plastičnog otpada također vrši 1 x mjesečno.

Zbog nove rajonizacije, došlo je do promjena u broju rajona za pojedine ulice i mjesta. Popis ulica po novoj rajonizaciji kao i novi termin prikupljanja miješanog komunalnog otpada nalazi se OVDJE.
Sukladno novoj rajonizaciji, mijenja se i raspored odvoza biorazgradivog otpada te odvojeno prikupljenog korisnog otpada (papir – plave posude i plastika – žute vreće) koji se nalazi OVDJE.
Također, obavještavamo korisnike da je podjela plavih posuda još uvijek u tijeku. Svi građani koji još nisu dobili plavu posudu za papir i kartonsku ambalažu mogu takav odvojeno prikupljeni otpad na dan odvoza iznijeti na ulicu u običnim (prozirnim) vrećicama, kutijama za papir i sl., sve do trenutka dok im se ne dostavi plava posuda.