Komunalac zajedno s Gradom Koprivnica održao tradicionalni božićni prijem za medije

Predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec te članovi Uprave Dubravka Horvat i Goran Međurečan zajedno s gradonačelnikom Mišelom Jakšićem i zamjenicom Melitom Samoborec održali su tradicionalni božićno novogodišnji prijem za predstavnike medija.

Uprava Komunalca i gradski čelnici zahvalili su svim predstavnicima medija na praćenju rada uprave Komunalca i gradske uprave, informiranju građana te na uspješnoj suradnji.

Moram naglasiti da sam osobno zadovoljan sa suradnjom koju imamo sa medijima, naravno da uvijek postoje različiti pogledi na neke teme, ali kao što mi radimo svoj posao tako i mediji rade svoj posao. Mislim da je tu najvažnije od svega da imamo u sebi onu notu da svi želimo dobro našoj Koprivnici i našoj županiji, i da jednostavno svatko od nas ima pravo, u  datim trenucima na neki  svoj pogled na svijet. rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić u svom obraćanju predstavnicima medija te im poželio uspješnu 2018. godinu uz želju da se i u novoj godini nastavi uspješna i otvorena suradnja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na odličnoj suradnji u protekloj godini zahvalila se i predsjednica Uprave Komunalca.

– Zahvaljujem vam na odličnoj suradnji u protekloj godini. Vi ste i karika i moderator, ali i naš korektiv koji nas tjera da budemo brži i bolji u obavljanju svoga posla. Nadam se takvoj suradnji i u idućoj godini – rekla je Nataša Tetec te je poželjela svim predstavnicima medija ugodne blagdane i uspješnu suradnju u novoj godini.

Prijem je održan u na glavnom gradskom trgu u Podravskoj hiži u sklopu Koprivničke bajke.

Skip to content