Cageball turnirom i prezentacijom sportova prikupljen novac za Udrugu mladih matematičara

Kako bi pružili podršku Udruzi mladih koprivničkih matematičara (UMKOM), danas od 10 do 14 sati odigravao se Cageball turnir, rekreativci su zaigrali nogomet u kavezu koji se nalazi na katu koprivničkog trgovačkog centra Pevec.

Igrači i posjetitelji tom su prilikom donirali novac koji će biti iskorišten za sudjelovanje mladih matematičara na euroMath natjecanju na Cipru. Cilj je bio skupiti 5.000 kuna, a sakupljeno je 5.117, 65 kuna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na turniru je sudjelovalo 7 ženskih i 13 muških ekipa. Iako se nije igralo za pobjedu, nego da se pruži podrška darovitoj, talentiranoj i kreativnoj djeci, u ženskoj je konkurenciji prvo mjesto osvojila ekipa Koprivnica 1, drugo mjesto Drnje , a treće mjesto Drnje 2.

Prvo mjesto u muškoj konkurenciji osvojila je ekipa UŠRPS, a Romantičari su zauzeli drugu poziciju dok je treće mjesto osvojila ekipa Prima.

S istim ciljem tom su se prilikom predstavili sportski klubovi i udruge koje su prezentirale svoj program, Tajlandski boks Samurai, boksački klub David, Sportski centar Cerine, klub borilačkih vještina Samurai, ŽNK Koprivnica a svojim plesnim nastupima sve prisutne oduševile su mažoretkinje grada Koprivnice, SPK Ritam te plesna skupina 3. razreda O.Š. Braće Radić.

Uz prezentacije raznih sportova za slatke i slane delicije pobrinule su se udruge žena Herešin, Kunovec breg, Đelekovec i Jagnjedovec dok je cijeli projekt podržao Komunalac d.o.o., Grad Koprivnica, Podravka d.d., Carlsberg d.o.o., Samita Komerc d.o.o., Bard Audio i Jamnica d.d. te NK Starigrad i Krešimir Belčić koji se uključio s cjelokupnim timom u organizaciju ovog projekta.