Povodom Dana Komunalca očekuju vas mnoge pogodnosti

U petak, 26. travnja 2019. godine Komunalac će obilježit svoju 61. godišnjicu. Tom je prilikom Komunalac za sve vas pripremio nekoliko pogodnosti koje možete iskoristiti.

Ispred Upravne zgrade Komunalca dijelit će se cvjetne sadnice i promotivno pakiranje DomKa od 3kg svim korisnicima koji izvrše uplatu na šalteru Komunalca u vremenu od 07:00 do 14:00 sati. Po jednoj izvršenoj uplati za usluge Komunalca korisnik će dobiti bon u vrijednosti od 10,00 kn te sadnice i DomKo u istoj vrijednosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Svim građanima i posjetiteljima osiguran je besplatan parking – dnevna parkirna karta na svim javnim parkiralištima pod upravljanjem Komunalca.

Također, za sve posjetitelje osigurano je besplatno kupanje na Gradskim bazenima Cerine u vremenu od 10:00 do 12:00 sati, u oazi zdravlja, ljepote i dobrih osjećaja.

Kako smo već i najavili sutra, 25.04. u 18:00 sati pozivamo vas na besplatnu dječju kazališnu predstavu edukativnog karaktera „Bibi i Bubi“ u Dom mladih Koprivnica. “Bibi i Bubi” autorska je predstava Jana Kerekeša o dvojici smetlara u 2034. godini kad je naš planet postao jedno veliko smetlište. Ništa u životu nije lako, pa tako nije lako ni promijeniti svoje navike i učiniti svijet boljim. Besplatne ulaznice možete podići u Domu mladih.

Proslavite i vi 61. rođendan Komunalca i iskoristite pogodnosti koje vam nudimo.