Komunalac mnogobrojnim aktivnostima obilježio svoj rođendan

U petak, 26. travnja Komunalac je proslavio svoju 61. godišnjicu postojanja. U povodu tog velikog dana ispred Upravne zgrade podijeljene su brojne cvjetne sadnice svim korisnicima usluga koji su obavili uplatu na šalteru. Osim sadnica, svaki je korisnik dobio bon u vrijednosti 10 kuna i promotivno pakiranje Domka, prvoklasnog komposta, novog proizvoda Komunalca. Svim korisnicima i posjetiteljima Komunalac je za svoj rođendan na javnim parkiralištima kojima upravlja osigurao cjelodnevno besplatno parkiranje, a veći dio dana osigurano je i besplatno kupanje na Gradskim bazenima Cerine.

   

U suradnji s Ludens teatrom, u četvrtak je u Domu mladih organizirana besplatna dječja edukativna predstava Bibi i Bubi. Autorsko je to djelo Jana Kerekeša čija je svrha buđenje svijesti o potrebi ekološkog razmišljanja, odnosa prema sredini u kojoj živimo.

S mališanima Dječjeg vrtića Tratinčica djelatnici Komunalca obilježili su Dan planeta Zemlje. Uz pomoć Komunalčeva komposta Domka u kreativnoj su radionici izrađivane “Kokodame” i tako se još jednom istaknulo zašto je važno čuvati prirodu. U sklopu obilježavanja rođendana Komunalac je poveo mališane Dječjeg vrtića Tratinčica na edukativnu šetnju Gradskim parkom, u kojoj su djeca mogla naučiti zanimljivosti o biljnom svijetu u našem parku. Pronašli su najmanje i najveće stablo, naučili čemu služi zračno korijenje te obišli najmlađe stablo, klona Gupčeve lipe koje je zasađeno prošle godine u povodu Dana Komunalca.

Djelatnici Komunalca, učenici 4. d razreda OŠ Braća Radić i korisnici koprivničkog Doma za starije i nemoćne u 22 žardinjere posadili su 90 cvjetnih sadnica, poklon vrtnog centra Agrokuća iz Koprivnice. I tu je korišten novi Komunalčev proizvod, prvoklasni kompost Domko.

 

 

Isto tako za sve svoje zaposlenike povodom proslave godišnjice, Komunalac je osigurao besplatan gablec te im zahvalio na svim uspješno odrađenim radnim zadacima.