Sportsko-rekreativno druženje grupe Komunalac

Na sunčalištu Gradskih bazena Cerine u Koprivnici, dana 27. rujna održane su tradicionalne sportske igre grupe Komunalac. Organizator sportsko – rekreativnog druženja je gradsko komunalno poduzeće Komunalac. Osim domaćina sudjelovali su zaposlenici cijele grupe Komunalac – Koprivničke vode, Koming, Koprivnica plin i Koprivnica opskrba te Grad Koprivnica.

Svoja sportska umijeća zaposlenici su odmjeravali u malom nogometu, odbojci na pijesku, boćanju, visećoj kuglani, stolnom tenisu i beli. Za sve sudionike bile su pripremljene igre iznenađenja – skakanje u vrećama, potezanje užeta i poligoni izazova koje su vođene pod budnim okom stručnih kineziologa Sportskog centra Cerine.

Ovim već tradicionalnim sportsko-rekreativnim druženjem okupilo se 200 zaposlenika koji su stvorili jednu zdravu i pozitivnu atmosferu što je bio i cilj ovog druženja.

Ta tradicija nastavit će se i sljedećih godina jer je zadovoljstvo zaposlenika izuzetno važan faktor te osim zajedničkog rada zaposlenici dijele i zajedničke trenutke kroz ovakva druženja čime se potiče zajedništvo, timski duh i pozitivna atmosfera