MiNgLaNjE na Koprivničkom placu

Gradsko komunalno poduzeće Komunalac poziva vas na Minglanje na Koprivničkom placu svake subote od 30. studenog do 21. prosinca 2019. godine od 09:00 do 12:00 sati kod dječje igraonice.

Posjetitelje očekuje niz sadržaja koji će Koprivnički plac pretvoriti u gozbu za sva osjetila, degustacije raznih domaćih proizvoda, zdrave hrane, kulturno-umjetnički programi, kreativni handmade sajmovi i još niz drugih iznenađenja.

Koprivnički plac nalazi se u samom centru Koprivnice, zbog svog sadržaja i ponude predstavlja posebnu vrijednost grada – spoj urbanog i ruralnog, izvornosti, autentičnosti i tradicionalnosti.

Već niz godina redovito hrani brojne Koprivničance najboljim i najsvježijim namirnicama. Bogatstvo ponude sezonskog voća i povrća nudi mogućnost zdrave prehrane, dok osobnim kontaktom s proizvođačem imate priliku saznati na koji način, gdje, kada i u kojim uvjetima se proizvode određene vrste voća i povrća te dobiti pravu informaciju o hrani koju kupujete.

Koprivnički plac dom je zdrave hrane, užurbane atmosfere, konstantnog minglanja i trčkaranja. Tu su i vječni, primamljivi mirisi koji dopiru s „Placa“.

Budući da se bliži vrijeme blagdana 30. studenog (subota) od 09:00 do 12:00 sati na Koprivničkom placu kod dječje igraonice započet će Božićni handmade sajam uz razna druga iznenađenja. Svoje božićne hand made rukotvorine predstavit će nam Stanić Marica i Dubravka Horvatić iz Udruge umirovljenika grada Koprivnice, obrt YoYo iz Glogovca predstavit će nam se s adventskim vjenčićima, a Čarobna heklica iz Križevaca s unikatnim nakitom i božićnim ukrasima.

Predstavit će nam se i udruga žena Herešin koja će pripremiti razne slane i slatke delicije.

Posjetite ove subote Koprivnički plac, obavite predbožićni šoping te guštajte u tradicionalnim slasticama.