Predstavljen novi redizajn web stranice Komunalca i Gradskih bazena Cerine

Predstavljen novi redizajn web stranice Komunalca i Gradskih bazena Cerine

Dana 24. veljače na Gradskim bazenima Cerine predstavljene su nove, inovativnije i preglednije službene stranice Gradskih bazena Cerine i Komunalca d.o.o.

– Zadovoljstvo mi je predstaviti nove web stranice Komunalca i Gradskih bazena Cerine koje će našim korisnicima donijeti jedno veliko osvježenje te pregledniji i brži pristup podacima, bilo da su u potrazi za našim uslugama, aplikacijama, rasporedima ili se jednostavno žele informirati.

Uz novi web korisnike ćemo podsjetiti i na sve aktivne aplikacije koje su kreirane upravo zbog njih i koje će im olakšati korištenje pojedinih usluga, a na novom webu one su dobile svoje posebno mjesto kako bi bile što dostupnije i preglednije. Za nove web stranice u potpuno novom dizajnu praćene novim tehnologijama zaslužna je tvrtka Kosinus usluge kojoj se ovom prilikom i zahvaljujem, a svima vama želim ugodno surfanje na našim stranicama – napomenula je predsjednica Uprave Nataša Tetec.

Naglasak novih web stranica je na pristupačnosti i jednostavnosti dolaska do traženih informacija kroz ilustrativne piktograme i interaktivne karte dok je sadržaj prilagođen svim veličinama ekrana, od mobilnih aparata do wide screen stolnih monitora.

Nakon tromjesečnog procesa osmišljavanja, analiziranja, dizajniranja, kodiranja, programiranja, unošenja sadržaja, finog uštimavanja možemo s ponosom reći da smo zadovoljni novim izgledom naših web stranica. Prvenstveno zbog toga što su nove web stranice puno dostupnije podacima, preglednije i u malom broju klikova dolazi se do svih bitnih informacija.

Predlažemo da počnete sa naslovnicom koja nudi pregled usluga, pregled novosti, aktivnih aplikacija za građane i rasporede odvoza otpada i ostale aktualne rasporede koji korisnicima puno znače kako bi znali u kojem točno terminu Komunalac obavlja svoje usluge, ako želite znati više u profilu tvrtke, otkrivamo sve što smo novo napravili, što radimo, što nam se sviđa i tko smo – napomenula je specijalistica za marketing i odnose s javnošću, Petra Bijač.

Ono što će korisnicima uvelike olakšati dostupnost podacima jesu interaktivne karte: interaktivna karta parkirnih zona u Koprivnici, interaktivna karta zelenih otoka te interaktivna 360° virtualna šetnja kroz prostor gradskih bazena Cerine.