GKP Komunalac pokrenuo virtualni plac

GKP Komunalac pokrenuo virtualni plac

‘Koprivnički plac online’ nova je Facebook grupa koju je pokrenuo GKP Komunalac kako bi proizvođači koji inače prodaju svoje domaće proizvode na Gradskoj tržnici u Koprivnici lakše došli do svojih vjernih kupaca u vrijeme kad je tržnica zatvorena.

– Koprivnički plac online mjesto je za sve one koji i u vrijeme kada moramo izbjegavati socijalni kontakt žele jesti domaće, svježe i zdrave namirnice koje se inače prodaju na Gradskoj tržnici u Koprivnici. U grupi Koprivnički plac online potražite aktualnu ponudu naših vrijednih lokalnih poljoprivrednih proizvođača, kao i podatke o tome kako već danas možete uživati u jutros ubranoj salati, mladom luku ili pak svježem siru i vrhnju, namirnicama koje biste inače potražili na placu – rekla je Nataša Tetec, predsjednica Uprave Komunalca.
Proizvođači će objavljivati što imaju u ponudi, zajedno s brojevima telefona ili adresama te načinom dostave ili preuzimanjem namirnica.

Iako koprivnički plac ne radi, držimo se zajedno, jedimo domaće i zdravo te kupujmo ono što raste u podravskim vrtovima, dvorištima i poljima. Na taj način pomažemo i našim vrijednim poljoprivrednicima da lakše prebrode ovu krizu u kojoj su se našli zbog zatvaranja tržnica.