Obilježimo Dan planeta Zemlje od kuće

Dan planeta Zemlje koji se obilježava 22. travnja ove ćemo godine preseliti u virtualni svijet. Komunalac d.o.o. poziva sve klince i klinceze da Dan planeta Zemlje obilježe likovnim radom na temu zaštite okoliša, recikliranja, odvajanja otpada ili promicanja ljepota okoline u kojoj živimo, a budući da i mi obilježavamo svoj rođendan 26. travnja, Dan Komunalca odlučili smo proslaviti virtualnom izložbom svih radova koje nam pošaljete od kuće te nagraditi sve prijavitelje.

 

Fotografije likovnih radova mališana, roditelji mogu poslati na mail petra.bijac@komunalac-kc.hr i sonja.markic@komunalac-kc.hr

do 24. travnja, a molimo Vas da na likovnom radu navedete ime, prezime i dob djeteta.

Slanjem likovnih radova na otvoreni poziv „Obilježimo Dan planeta Zemlje od kuće“, roditelj pristaje da se ime, prezime i dob djeteta javno objavi na službenoj stranici Komunalca www.komunalac-kc.hr

Podatak o imenu, prezimenu i dobi djeteta Komunalac će izbrisati u roku od 30 dana od objave likovnih radova na službenoj stranici Komunalca.

Upravo ove godine Dan planeta Zemlje navršio je svoju 50. godišnjicu obilježavanja, a najbolji način da ga i mi proslavimo jest da sami pridonesemo na svoj način. Odvojimo otpad, reciklirajmo i u ponovnu upotrebu vratimo stvari koje nam više ne trebaju, smanjimo potrošnju vode i električne energije te svojim primjerom pokažimo kako svakog dana malim stvarima možemo pomoći našoj majci Zemlji da bude što zdravija.