Dovedite energiju sunca u Vaš dom!

Dovedite energiju sunca u Vaš dom!

Iskoristite dostupnu energiju sunca instalacijom sunčane elektrane na Vaš krov i umanjite račune za električnu energiju čak i do 75 posto te se osigurajte od rasta cijene na tržištu. Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost raspisao je javni poziv za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije za proizvodnju električne energije u kućanstvima, za vlastitu potrošnju. Sufinanciranjem od 40 do 80 posto značajno skratite period povrata investicije i uživajte manje troškove sljedećih 25 godina. Budite baš Vi dio zelene energetske tranzicije i pokažite da svaki građanin može doprinijeti očuvanju okoliša.

Ovim putem pozivamo zainteresirane građane, neovisno o tome u kojem gradu ili općini žive, da izradu kompletne projektne dokumentacije i odabir optimalnog rješenja povjere koprivničkom Komunalcu i Regionalnoj energetskoj agenciji Sjever.

Za sve informacije i pitanja dostupni smo na e-mail adresi info@rea-sjever.hr ili na broju telefona 048 289 241 i rado ćemo vam se odazvati.

Grad Koprivnica u suradnji s Regionalnom energetskom agencijom Sjever izradio je kartu solarnog potencijala Koprivnice. Ovim pilot projektom koji je sufinanciran sredstvima EU u okviru projekta BOOSTEE-CE, građani Koprivnice mogu steći prve informacije o solarnom potencijalu krovova vlastitih kuća. Kartu koja je za sada pripremljena za središnji dio grada, bez prigradskih naselja možete naći ovdje.