Tjestenina Ljiljane Škrobot napravljena je isključivo od najkvalitetnijih sastojaka

Tjestenina Ljiljane Škrobot napravljena je isključivo od najkvalitetnijih sastojaka

Svatko tko je barem jednom probao domaću tjesteninu Ljiljane Škrobot iz Koprivničkog Ivanca zna da je sva Ljiljanina tjestenina napravljena od najboljih i najkvalitetnijih sastojaka. Ona već četiri godine subotom na koprivničkom placu prodaje svoju tjesteninu i domaće povrće i kaže kako su kupci uvijek zadovoljni njezinim proizvodima i uvijek se rado vraćaju. Najbolje je Podravkino oštro brašno i domaća jaja, kaže Ljiljana koja ne odstupa od upotrebe provjerenih sirovina. U ponudi ima domaće mlince, široke i uže rezance, kašicu i krpice. Dio tjestenine radi ručno, dio strojno, a sav posao sama obavlja jer je, kaže, ona odgovorna za kvalitetu i stoji iza svakog svojeg proizvoda. I povrće koje nudi na placu domaće je iz Ljiljaninog vrta, a to znači da je svježe ubrano i uzgojeno ‘po domaći’.

– Puno pozornosti posvećujem kvaliteti, da je sve ono što nudim na placu napravljeno i uzgojeno onako kako bi i sama za sebe radila, a to kupci prepoznaju i drago mi je da se uvijek vraćaju – rekla je Ljiljana.

Povjerenstvo za dodjelu certifikata utvrdilo je da se OPG Ljiljana Škrobot na površini od 0,252 ha bavi proizvodnjom slijedećih poljoprivrednih proizvoda: mrkva, peršin, celer, blitva, luk, mladi luk, salata, grah, cvjetača, brokula, zelje, rajčica, kelj, kelj pupčar, poriluk, krumpir, špinat, grašak, paprika, radič, mahune, cikla, krastavci, češnjak, trešnja, orah, višnja, malina, kupina.