Dom mladih u novom ruhu spreman za nove korisnike i programske aktivnosti

Dom mladih u novom ruhu spreman za nove korisnike i programske aktivnosti

Dom mladih kojim upravlja Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. sinonim je za mjesto susreta svih generacija na kojem se prvenstveno nastoji potaknuti samoinicijativnost, kreativnost, ali i osjećaj pripadnosti i zajedništva. Korisnici Doma mladih – Razne udruge, umjetničke organizacije, kao i mnogi kreativni pojedinci provode svoje programe i aktivnosti kako bi ponudili što više zanimljivih sadržaja kojima će poboljšati kvalitetu društvenog života naših sugrađana.

 

Kako bi našim korisnicima pružali što kvalitetniju uslugu obnovljeni su i osvježeni prostori te je uređen okoliš. U velikoj dvorani promijenjen je kompletan pod u vrijednosti od 100.000 kn + PDV što je sastavni dio plana investicija Grada Koprivnice. Isto tako velika dvorana dobila je novu klimatizaciju tako da će boravak u dvorani biti još ugodniji, jer se jačina grijanja i hlađenja može prilagođavati prema potrebi, odnosno pojačati ili smanjiti ovisno o temperaturi u dvorani.

U predvorju i prostorima garderobe izvršeni su soboslikarski radovi te su pojedine prostorije zasjale u novim bojama.

Ovaj multifunkcionalni prostor okuplja svu zainteresiranu djecu i mlade, animira ih kvalitetnim i raznolikim programima te ih uz stručne voditelje i suvremenu opremu uvodi u svijet tehnike, umjetnosti i glazbe. Na taj način djeca osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta kroz različite aktivnosti razvijaju svoje potencijale, istražuju svoje interese, razvijaju kreativnost i stvaralačku inteligenciju te usvajaju nova znanja na zanimljiv način.