Odvožena tradicionalna “Gradska biciklijada” povodom Europskog tjedna mobilnosti

Odvožena tradicionalna “Gradska biciklijada” povodom Europskog tjedna mobilnosti

Povodom Europskog tjedna mobilnosti koji se ove godine obilježava pod sloganom „Mobilnost s nultom emisijom za sve“, danas je održana tradicionalna biciklijada za sve zaposlenike Gradske uprave i Gradskih ustanova koji su željeli iskoristiti lijepo vrijeme za opuštanje i druženje na dva kotača.

I ove godine već tradicionalno na biciklijadi je sudjelovao i gradonačelnik Mišel Jakšić zajedno sa zamjenicama Ksenijom Ostriž i Melitom Samoborec te pročelnicima.

„Ovogodišnja biciklijada imala je rutu od Gradske uprave do „Sunčanog sela“ u Jagnjedovcu. Na ovaj način se još više povezujemo i na jedan neobavezan način sagledavamo svakodnevne zadatke iz neke druge perspektive. To nam daje dodatni poticaj da iz dana u dan budemo sve bolji u onome što radimo za dobrobit svih građana naše Koprivnice“, rekao je gradonačelnik Jakšić, koji je pritom iskoristio priliku da se zahvali obitelji Hečimović, u ime svih sudionika biciklijade, na lijepom i ugodnom gostoprimstvu.

Na biciklijadi koja je bila humanitarnog karaktera sudjelovalo je blizu 70-ak sudionika, među kojima su bili i zaposlenici Komunalca. Prikupljena novčana sredstva donirat će se potrebitim osobama ili udrugama.