Obrt Rudi na placu je 30 godina, a nudi velik izbor lampiona iz vlastite proizvodnje

Obrt Rudi na placu je 30 godina, a nudi velik izbor lampiona iz vlastite proizvodnje

Obrt Rudi koji se bavi proizvodnjom cvijeća, uzgojem cvijeća i prodajom na koprivničkoj Gradskoj tržnici posluje već 30 godina. U ponudi imaju velik izbor staklenih i plastičnih lampiona te uložaka za staklene lampione, vječna svjetla i vaze za groblje. Nina Sabol, vlasnica obrta Rudi, kaže kako u ponudi imaju i pogrebne pakete lampiona koji se mogu naručiti prema željama kupaca.

– U početku smo imali prodaju na stolu, a već smo dulje vrijeme ovdje u kiosku na samom ulazu u tržnicu od strane parkirališta – kazala je Nina Sabol.

Radno vrijeme je od 8.00 do 14.00 sati od ponedjeljka do petka.

– Plastične lampione sami proizvodimo, odnosno punimo parafinom, a u ponudi imamo velik izbor lampiona. Stakleni lampioni vrlo su traženi u zadnje vrijeme, posebno krajem listopada, odnosno prije blagdana Svih Svetih. Istaknut ću i dobru ponudu zamjenskih uložaka za staklene lampione koji se trenutno najbolje prodaju – kazala je Nina.

Kako kaže, cijene asortimana nije mijenjana duže vrijeme, a stalni kupci odavno su prepoznali kvalitetu proizvoda u obrtu Rudi i uvijek se rado vraćaju.