Slatke delicije već 17 godina oduševljavaju nepca domaćih sladokusaca

Slatke delicije već 17 godina oduševljavaju nepca domaćih sladokusaca

Kolače i torte iz Slatkih delicija zasigurno smo svi barem jednom probali i uvjerili se kako su slastice ove obiteljske tvrtke nezaobilazne kada su u pitanju svadbe, rođendani i sva ostala slavlja. Brankica Kolarić-Medved, vlasnica tvrtke, kazala nam je kako kolače peku već 17 godina, a toliko dugo imaju i prodajno mjesto na koprivničkoj tržnici.

– Ovdje smo već dugi niz godina i naši stalni kupci uvijek nam se rado vraćaju. Isto tako, svi oni koji prvi put dolaze k nama, lako nas mogu pronaći na placu jer se naš objekt nalazi točno između zelene tržnice i kućica s odjećom i obućom – rekla je Brankica.

Kako kaže, nedavno su otvorili i slastičarnicu u gradu, no i na tržnici rade ‘punom parom’.

– Svakodnevno u ponudi imamo 35 vrsta kolača, a kod nas možete naručiti i sve vrste torti i drugih slastica. Osim toga, imamo i domaću tjesteninu, mlince, dizane kolače i klipiće. U slastičarnici u gradu smo se fokusirali na sladoled i kriške torti, dok na tržnici i kod kuće u Goričkoj ulici, gdje također možete kupiti naše kolače, imamo više standardnu ponudu slastica – objasnila je Brankica.

Trenutno pripremaju sezonsku ponudu, a tu će se naći nezaobilazne krafne, a za Valentinovo i Dan žena ljubitelje slastica očekuju i posebni talijanski slatki specijaliteti. Spomenimo i da na tržnici imaju kavu za van, a rade radnim danom od 7 do 14 sati, subotom od 7 do 13.