Tisak na majice i šalice, kožna galanterija i izrada ključeva – sve to pronađite u Regli na koprivničkom placu

Tisak na majice i šalice, kožna galanterija i izrada ključeva – sve to pronađite u Regli na koprivničkom placu

Renato Glavak, poznati koprivnički ‘majstor za sve popravke’, svoje u je tvrtku Regla j.d.o.o. smjestio u objektu na ulasku u Gradsku tržnicu od strane Frankopanske ulice. Renato je na placu prisutan već godinama, a radi popravke obuće i odjeće, kopira ključeve, gravira pločice i bavi se tiskom na razne predmete.

– Počeo sam s poslom davne 1988. godine s popravkom obuće i izradom ključeva. Na tisak sam se proširio u zadnjih nekoliko godina i bio je to pun pogodak. Sve što poželite tiskam na majice, šalice, kišobrane, jastuke, puzzle… – objasnio je Renato.

Kako kaže, tisak na majice vrlo je zanimljiv i nikad dosadan posao jer svatko tko uđe u njegovu trgovinu ima svoju ideju o tome što želi da se otisne na majicu.

– Uglavnom su to šaljive poruke, prigodne rođendanske, za neku godišnjicu ili slično. Uvijek se potrudim i ponuditi neku ideju kupcima koji ne znaju točno što žele, no uvijek zajedno dođemo do najboljeg rješenja. No, radim i s tvrtkama kojima tiskam logo, a osim što imam u ponudi i majice, svatko može donijeti svoju na koju želi nešto otisnuti – rekao je Renato.

Kopiranje ključeva dosta se promijenilo kroz godine.

– Nekad sam radio jako puno kopiranja ključeva za automobile. No, danas je većina tih ključeva kodirana i drugačiji je proces kopiranja, tako da sam ja specijaliziran za klasične cilindar ključeve za vrata stanova, kuća i drugih prostorija – objasnio je Renato.

Renato se bavi i izradom kožne galanterije, a uskoro će proširiti ponudu kožnih predmeta poput remenja, torbi i narukvica koje se mogu i gravirati.

Radno vrijeme Regle je od ponedjeljka do srijede od 8 do 14 sati, četvrtkom i petkom od 8 do 15 sati, a subotom do 12 sati.