Šumooprema je na tržnici već više od 20 godina, njihovu bogatu ponudu prepoznali su brojni Podravci

Šumooprema je na tržnici već više od 20 godina, njihovu bogatu ponudu prepoznali su brojni Podravci

Tvrtka Šumooprema poznata je brojnim građanima po svojoj prepoznatljivoj ponudi raznih artikala za kuću i okućnicu. Osim na Varaždinskoj cesti gdje im je sjedište, prodajno mjesto imaju i na koprivničkom placu, i to već 20-ak godina.

– Ovdje na tržnici izdvojili bi ponudu suđa, lampiona, raznog sjemenja te raznih predmeta za kućanstvo. Osim toga, uvijek nudimo sezonske artikle, pa je sada aktualna ponuda dijelova za motorne pile, kosilice i ostali alat za radove u okućnicama i vrtovima – rekao je vlasnik Šumoopreme, Rajko Osman.

U ponudi imaju i veliki izbor tegli i zemlje za cvijeće, a s ponudom su se u ovo proljetno vrijeme usmjerili na rezidbu, radove u povrtnjaku i slično.

– Kod nas se uvijek može pronaći sve ono što u određeno vrijeme godine treba jednom domaćinstvu, sad smo orijentirani na proljetne radove, a uvijek pratimo potražnju – kazao je Rajko Osman.

U Šumoopremi možete koristiti i uslugu servisa kosilica i motornih pila, a ljubazno osoblje uvijek je spremno dati savjet i preporuku u vezi proizvoda koje kod njih možete kupiti.