Dan planeta Zemlje i ove godine obilježavamo zajedničkom virtualnom izložbom

Dan planeta Zemlje i ove godine obilježavamo zajedničkom virtualnom izložbom

Dan planeta Zemlje koji se na svjetskoj razini obilježava 22. travnja proslavit ćemo i mi u Komunalcu. Budući da nam epidemiološka situacija i dalje ne dozvoljava da se uživo vidimo, družimo i zajedno stvaramo likovne i druge umjetničke radove, pozivamo sve klince i klinceze, neovisno o uzrastu i mjestu stanovanja, da izrade svoj crtež, sliku ili plakat na temu zaštite okoliša, ekologije, biološke raznolikosti ili recikliranja. Vjerujemo da će i ove godine dječja mašta i kreativnost iznjedriti predivne radove koje ćemo sakupiti i izložiti na našoj ‘virtualnoj izložbi’ na internetskim stranicama Komunalca.

Zato dragi naši mališani, pokažite kako vi obilježavate Dan planeta Zemlje i kako biste vi pridonijeli čistoj i zdravoj budućnosti i pošaljite nam svoje radove do 16. travnja 2021. godine, a izložbu ćemo objaviti na sam Dan planeta Zemlje, 22. travnja 2021. godine.

Radove šaljite na mail adresu sonja.markic@komunalac-kc.hr te vas molimo da navedete ime i prezime te dob.

“Čuvajmo Zemlju i prirodu na njoj, jer ih nismo naslijedili od svojih djedova i očeva, nego smo ih posudili od svojih potomaka.” (Poglavica Bik Koji Sjedi)