Omiljeno jelo iz Smuteka s GLOVO-om stiže na vaš kućni prag

Omiljeno jelo iz Smuteka s GLOVO-om stiže na vaš kućni prag

Vaše omiljeno jelo iz Smuteka od 22. veljače 2022. možete naručiti i preko aplikacije GLOVO. Popularna usluga dostave hrane i drugih potrepština GLOVO dostavit će vaše jelo na kućni prag i to po istoj cijeni kao i u samom objektu.

Dovoljno je skinuti aplikaciju GLOVO te u ponudi restorana odabrati Smutek – domaći kutek. U svakodnevnoj ponudi nudimo bogat izbor doručka, salata, sendviča, smoothia, wokova, tortilja, omleta, a sladokusci mogu uživati u kreativnim slatkim delicijama poput cheesecake u čaši i domaće zlevanke.

U našoj ponudi i vegetarijanci mogu pronaći široku lepezu ukusnih jela.

Na jelovniku se nalazi svježe voće i povrće koje su u svojim vrtovima uzgojili naši certificirani prodavači na gradskoj tržnici, ali isto tako i domaće kobasice i špek iz naših lokalnih mesnica ili pak sir i vrhnje od podravskih proizvođača mlijeka. Smutek je pozicioniran kao domaći kutek s ponudom domaćih proizvoda, najvećim dijelom s naše tržnice koji odgovora potrebama novih generacija za drugačijim načinom pripreme hrane.

S obzirom na ubrzani stil života, potrebno nam je svima da se hranimo zdravije, a da obrok pripremimo brzo. Budući da sami za to često nemamo vremena, Smutek vam nudi rješenje svojim neodoljivim jelovnikom koji od sada stiže uz GLOVO i na vaš kućni prag.

Smutek – domaći kutek  i dalje radi sljedećim radnim vremenom:

ponedjeljak – petak:  7.00 – 14:00 sat

subota: 8.00 – 13.00 sati

Nedjeljom i blagdanima ne radi