Uprava Komunalca na obilježavanju 116. godišnjice Gimnazije Fran Galović

Uprava Komunalca na obilježavanju 116. godišnjice Gimnazije Fran Galović

Predsjednica Uprave Komunalca, Nataša Tetec, članovi Uprave, Dubravka Horvat i Goran Međurečan zajedno s pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Koprivnice, Anom Mlinarić i predsjednikom Gradskog vijeća, Ivanom Palom posjetili su Gimnaziju „Fran Galović“ te obilježili 116. godišnjicu gimnazije.

Ravnatelj gimnazije, Vjekoslav Robotić poveo ih je u obilazak te predstavio razne projekte učenika. Učenici su ovom prilikom predstavili projekte među kojima su Recikliram-educiram, Zdrav ko dren, glazbena kemija i još niz drugih. U glavnom holu gimnazije posjetitelji su imali priliku vidjeti i razne izložbe poput art booka, astrografije učenika, likovne radove maturanata, a dvorana gimnazije „Josip Samaržija – Bepo“ bila je rezervirana za natjecanja u futsalu, odbojci i badmintonu.

Ovom prilikom ravnatelj gimnazije, Vjekoslav Robotić zahvalio se Upravi Komunalca i Gradu Koprivnici na izvrsnoj dosadašnjoj suradnji, svestranoj pomoći i podršci koju svakodnevno pružaju učenicima i profesorima u njihovom gimnazijskom radu.