Omiljeno jelo iz Smuteka od sada i na Woltu-u

Omiljeno jelo iz Smuteka od sada i na Woltu-u

Vaše omiljeno jelo iz Smuteka od danas, 18. listopada 2023. godine možete naručiti i preko aplikacije Wolt. Popularna usluga dostave hrane i drugih potrepština Wolt dostavit će vaše jelo na kućni prag i to po istoj cijeni kao i u samom objektu.

Korisnici koji još nisu napravili prvu narudžbu na Woltu, mogu iskoristiti i promo kod SMUTEK od 5 eura prilikom prve narudžbe.

Dovoljno je skinuti aplikaciju Wolt te u ponudi restorana odabrati Smutek – domaći kutek. U svakodnevnoj ponudi nudimo bogat izbor doručka, salata, sendviča, smoothia, wokova, tortilja, omleta, a sladokusci mogu uživati u kreativnim slatkim delicijama poput cheesecake u čaši, domaćih štrukla, fritula i domaće zlevanke s koprivom

U našoj ponudi i vegetarijanci mogu pronaći široku lepezu ukusnih jela.

Na jelovniku se nalazi svježe voće i povrće koje su u svojim vrtovima uzgojili naši certificirani prodavači na gradskoj tržnici, ali isto tako i domaće kobasice i špek iz naših lokalnih mesnica ili pak sir i vrhnje od podravskih proizvođača mlijeka. Smutek je pozicioniran kao domaći kutek s ponudom domaćih proizvoda, najvećim dijelom s naše tržnice koji odgovora potrebama novih generacija za drugačijim načinom pripreme hrane.

S obzirom na ubrzani stil života, potrebno nam je svima da se hranimo zdravije, a da obrok pripremimo brzo. Budući da sami za to često nemamo vremena, Smutek vam nudi rješenje svojim neodoljivim jelovnikom koji od sada stiže uz Wolt i na vaš kućni prag.

Smutek – domaći kutek  i dalje radi sljedećim radnim vremenom:

ponedjeljak – petak:  7.00 – 14.00 sati

subota: 8.00 – 13.00 sati

Nedjeljom i blagdanima ne radi

 

Skip to content