Komunalac mnogobrojnim aktivnostima obilježio svoj rođendan

U petak, 26. travnja Komunalac je proslavio svoju 61. godišnjicu postojanja. U povodu tog velikog dana ispred Upravne zgrade podijeljene su brojne cvjetne sadnice svim korisnicima usluga koji su obavili uplatu na šalteru. Osim sadnica, svaki je korisnik dobio bon u vrijednosti 10 kuna i promotivno pakiranje Domka, prvoklasnog komposta, novog proizvoda Komunalca. Svim korisnicima i posjetiteljima Komunalac je za svoj rođendan na javnim parkiralištima kojima upravlja osigurao cjelodnevno besplatno parkiranje, a veći dio dana osigurano je i besplatno kupanje na Gradskim bazenima Cerine.

   

U suradnji s Ludens teatrom, u četvrtak je u Domu mladih organizirana besplatna dječja edukativna predstava Bibi i Bubi. Autorsko je to djelo Jana Kerekeša čija je svrha buđenje svijesti o potrebi ekološkog razmišljanja, odnosa prema sredini u kojoj živimo.

S mališanima Dječjeg vrtića Tratinčica djelatnici Komunalca obilježili su Dan planeta Zemlje. Uz pomoć Komunalčeva komposta Domka u kreativnoj su radionici izrađivane “Kokodame” i tako se još jednom istaknulo zašto je važno čuvati prirodu. U sklopu obilježavanja rođendana Komunalac je poveo mališane Dječjeg vrtića Tratinčica na edukativnu šetnju Gradskim parkom, u kojoj su djeca mogla naučiti zanimljivosti o biljnom svijetu u našem parku. Pronašli su najmanje i najveće stablo, naučili čemu služi zračno korijenje te obišli najmlađe stablo, klona Gupčeve lipe koje je zasađeno prošle godine u povodu Dana Komunalca.

Djelatnici Komunalca, učenici 4. d razreda OŠ Braća Radić i korisnici koprivničkog Doma za starije i nemoćne u 22 žardinjere posadili su 90 cvjetnih sadnica, poklon vrtnog centra Agrokuća iz Koprivnice. I tu je korišten novi Komunalčev proizvod, prvoklasni kompost Domko.

 

 

Isto tako za sve svoje zaposlenike povodom proslave godišnjice, Komunalac je osigurao besplatan gablec te im zahvalio na svim uspješno odrađenim radnim zadacima.

Skip to content