Cvjetna kreacija na Zrinskom trgu inspirirana Baby Lasagnom

Cvjetna kreacija na Zrinskom trgu inspirirana Baby Lasagnom

Nova cvjetna kreacija iz radionice Komunalčevih vrtlara na Zrinskom trgu ovog je puta inspirirana Baby Lasagnom i tradicionalnom hrvatskom čipkom.

Staru fontanu na trgu ove će sezone krasiti 700 srebrnih senecija  i čak 1500 crvenih vodenika koje svojim rasporedom i izgledom daju dojam tradicionalne čipke. Podloga je prihranjena s kompostom DomKo iz naše Kompostane, a nakon sadnje postavljeno je i navodnjavanje da svaka biljka i tijekom najvećih vrućina ima dovoljno vode.

Inspiraciju i kreativnost potaknuo je upravo jednostavan, poseban i jedinstven Marko koji zrači pozitivnom energijom i svojom karizmom potiče sve ono dobro u ljudima.

Na taj način i mi gradimo naše vrijednosti u svakodnevnom radu i međusobnoj komunikaciji te su zadovoljstvo korisnika, zaštita okoliša, profesionalnost, predanost, inovativnost, uključivost, međusobno uvažavanje, poštovanje i timski rad temelj našeg poslovanja.

Pozivamo sve građane da naprave selfie uz ovu cvjetnu kreaciju u ritmu pjesme „Rim Tim Tagi Dim“ i svoju fotku stave u komentar OBJAVE

Čestitamo Marku na uspjehu i na pozitivnoj energiji koju je prenio na sve nas!

 

Skip to content