Predsjednica Uprave Komunalca sudjelovala na panelu 3. Međunarodne konferencije o komunalnoj infrastrukturi

Gđa. Maja Hleb, predsjednica Uprave GKP Komunalac d.o.o sudjelovala je na 3. Međunarodnoj konferenciji o komunalnoj infrastrukturi pod nazivom “Javna nabava i njezin utjecaj na komunalno gospodarstvo” , održanoj u petak 10. srpnja u hotelu Westin u Zagrebu.

IMG_0371rIMG_0179rIMG_0289r
Konferencija je bila specijalizirani sektorski skup koji je okupio predstavnike komunalnog gospodarstva iz Hrvatske i zemalja Regije. Skupu su se odazvali predstavnici lokalne uprave i samouprave, Ministarstva, komunalnih društava, proizvođača komunalne opreme, strukovnih udruženja, znanstveno- istraživačke zajednice kao i predstavnici bankarskog sektora.
U sklopu panela vodila se diskusija o budućnosti javnih komunalnih poduzeća i izazovima koji su pred njima u cilju dovođenja razine kvalitete komunalnih usluga na razinu ostatka Europske Unije.
Centralne teme bile su izazovi ulaganja u komunalnu infrastrukturu u zemljama jugoistočne Europe u koje su uključeni izazovi restrukturiranja, privatizacije, korištenja modela javno privatnog partnerstva u cilju osiguravanja sredstava za komunalne projekte i postizanje bolje kvalitete usluge.

 

Skip to content