G.K.P. Komunalac sudjelovao u projektu Besplatnih bilježnica za sve koprivničke osnovnoškolce

Unazad osam godina Grad Koprivnica osigurava besplatne školske bilježnice za sve učenike gradskih osnovnih škola uz pomoć donatora. Jedan od već dobro poznatih donatora je i gradsko Komunalno poduzeće Komunalac.

predstavljenje projekta_rujan 2015   predstavljenje projekta _rujan 2015 predstavljenje projekta _rujan 2015 (3)

Prvog dana škole sve će osnovnoškolce na njihovim klupama, s imenom i prezimenom dočekati komplet bilježnica za sve predmete. Pripremljeno je ukupno 2477 paketa, na isto toliko učenika , dok su za prvačiće osigurane i besplatne majice.

Roditeljima školaraca tako će se smanjiti troškovi na početku školske godine jer grad Koprivnica, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac i ostali donatori iznova pokazuju koliko je važno ulaganje u obrazovanje mladih.

Ove godine odlučili smo poraditi na novom dizajnu omota pa je tako jedan dizajn na temu Bazena Cerina i podsjetnik ne samo školarcima već i njihovim roditeljima na mjesto dobre zabave i odmora, dok je drugi edukativnog karaktera kojim se djeci na prihvatljiv način prikazuju osnove razvrstavanja otpada.
Kroz ovu edukativnu priču, želimo da naši mlađi sugrađani steknu osnovna znanja o odlaganju otpada i pojačaju svijest i brigu o okolišu.