Počeli radovi na zatvaranju sjeverne strane Gradske tržnice u Koprivnici

GKP Komunalac d.o.o. investitor je na izgradnji ogradnog zida gradske tržnice u Koprivnici. Vrijednost investicije je oko 120.000,00 kn.

Gradska tržnica

Ogradni zid će se izvesti na mjestu postojeće betonske ograde koja dijeli parkiralište gradske vijećnice i prodajni prostor tržnice, a obuhvaća čestice 1323 i 1324 k.o. Koprivnica. Namjena zida je zaštita prodajnog prostora na gradskoj tržnici od vjetra i snijega koji dolazi sa sjevera. Zid će biti duljine od 2120 cm, a visine 392 cm. Konzolna čelična konstrukcija bit će pokrivena prozirnim lexan pločama.
Zatvaranjem sjeverne strane Gradske tržnice, GKP Komunalac omogućit će svojim korisnicima bolje uvjete rada za vrijeme zimskih mjeseci, a građanima grada Koprivnice ugodniju kupnju zdravih te uvijek svježih i domaćih namirnica.
GKP Komunalac i dalje će raznim manifestacijama promovirati svoje OPG-ovce koji proizvode zdravu i domaću hranu što u konačnici znači privlačenje još većeg broja Koprivničanaca da kupuju na tržnici, a od iduće godine u planu je i dostava namirnica na kućni prag „ Halo Koprivnički plac“.