Gradonačelnik grada Bjelovara posjetio Gradske bazene Cerine

U utorak, 17. studenog 2015. godine Gradske bazene Cerine posjetio je Gradonačelnik grada Bjelovara Antun Korušec sa svojim zamjenicama Lidijom Novosel i Jasnom Višnjević te predsjednikom Uprave Komunalca d.o.o. Bjelovar, Ivanom Ivančićem.

Gradonačelnik grada Bjelovara posjetio CerineGradonačelnik grada Bjelovara posjetio CerineIMG_9752IMG_9768IMG_9771IMG_9775
Na bazenima Cerine, jednim od najljepših i najfunkcionalniji bazena u ovom dijelu Hrvatske te prvim javnim bazenima u Republici Hrvatskoj čije je poslovanje usklađeno sa europskim zahtjevima norme ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, dočekali su ih gradonačelnica grada Koprivnice Vesna Želježnjak, zamjenica gradonačelnice grada Koprivnice Melita Samoborec, predsjednica Uprave GKP Komunalac Maja Hleb, član Uprave GKP Komunalac Zdravko Petras i suradnici.
Gosti su bili zainteresirani za arhitektonska i termotehnička rješenja bazena ali i za informacije o životu objekata, odnosno simbiozi sporta, rekreacije i drugih aktivnosti koje se svakodnevno provode na bazenima.
Posebno ih je oduševila čistoća samog objekta i uređenje Sportskog centra i SPA centra Cerine te sam način funkcioniranja i povezanosti sportskog i bazenskog dijela.

Skip to content