Radovi na obnovi krovišta na svlačionicama Škole nogometa grada Koprivnice i na glavnom terenu Gradskog stadiona

Radove na obnovi krovišta na svlačionicama Škole nogometa grada Koprivnice, 17. svibnja obišao je član Uprave GKP Komunalca, Zdravko Petras kako bi se uvjerio da se radovi odvijaju prema utvrđenim rokovima i prema ugovorenom obujmu.

Picture 021Picture 023Picture 009Picture 008Radovi krovište Picture 026

Zbog propuštanja krovišta i dotrajalosti azbestno cementnih ploča bila je nužna njihova zamjena kako bi se spriječila sva moguća buduća oštećenja objekta.

Osim krovišta, mijenja se i drvena konstrukcija krovišta, horizontalna i vertikalna odvodnja oborinskih voda te se postavlja nova gromobranska instalacija krovišta.
Kako bi djeca i mladi koji polaze Školu nogometa bili sigurni, izvodi se i osvjetljenje prilaza svlačionicama ugradnjom led reflektora.

Završetak radova na zamjeni krovišta očekuje se 25. svibnja 2016. godine. Planirana vrijednost investicije je 150.000,00 kn.

Sredstva su osigurana Proračunom Grada Koprivnice za 2016. godinu, a GKP Komunalac je nositelj realizacije kompletne investicije.

Osim zamjene krovišta, u tijeku su i radovi na glavnom terenu Gradskog stadiona na kojem se mijenjaju rešetke oborinske odvodnje s novim pocinčanim rešetkama za odvodnju oborinskih voda s glavnog terena te se obavlja zamjena PVC poklopaca i revizionih okana za navodnjavanje te se postavljaju nove mreže na golove nogometnog terena.

Vrijednost radova na nogometnom terenu iznosi 35.000,00 kn, a izvode ih djelatnici Komunalca i NK Slaven Belupa.