Komunalac sudjelovao u projektu besplatnih bilježnica za sve koprivničke osnovnoškolce

Unazad jedanaest godina Grad Koprivnica osigurava besplatne školske bilježnice za sve učenike gradskih osnovnih škola uz pomoć donatora, sponzora i partnera. Jedan od već dobro poznatih sponzora je i Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o.

IMG_8089

Prvog dana škole sve će osnovnoškolce na njihovim klupama, s imenom i prezimenom dočekati komplet bilježnica za sve predmete. Pripremljeno je ukupno 2480 paketa, na isto toliko učenika.

Roditeljima školaraca, s obzirom da moraju kupovati udžbenike, tako će se smanjiti troškovi na početku školske godine.
Dijelu roditelja to neće biti velika pomoć no to je ipak velika gesta jer grad Koprivnica, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. i ostali partneri iznova pokazuju koliko je važno ulaganje u obrazovanje mladih.

Ove godine odlučili smo poraditi na novom dizajnu omota pa je tako jedan dizajn na temu Bazena Cerina i podsjetnik ne samo školarcima već i njihovim roditeljima na mjesto dobre zabave i odmora, dok je drugi edukativnog  karaktera kojim se djeci na prihvatljiv način prikazuju osnove razvrstavanja otpada.
Kroz ovu edukativnu priču, želimo da naši mlađi sugrađani steknu osnovna znanja o odlaganju otpada i pojačaju svijest i brigu o okolišu.

Skip to content