Drama na Koprivničkom placu

Dramite na koprivničkom placu uz voditelje Dramskog studija Ludens teatra Karla Kučandu i Martinu Trešćec Godek. Koprivnička tržnica postat će mjesto prave drame. Ludens teatar u suradnji s Gradskim komunalnim poduzećem Komunalac organizira dramske radionice na Koprivničkom placu.

Svake subote od 09:00 do 12:00 sati, uz voditelje Dramskog studija Karla Kučandu i Martinu Trešćec Godek, u ovim će se radionicama moći okušati i odrasli i djeca. Prva radionica na rasporedu je 28. srpnja pod vodstvom Martine Trešćec Godek.

 

Radionice će obuhvaćati rad na scenskom pokretu, vježbe glasa i ostale dramske interaktivne vježbe. U program je uključeno i osmišljavanje performansa u koje će biti uključeni svi polaznici ovih dramskih radionica. Polaznici radionice proći će proces upoznavanja dramskih igara za opuštanje, imaginaciju, realizaciju govora, igre za poticanje kreativnog mišljenja, pričanja i prepričavanja, te dakako i vježbe koje omogućavaju koherentno uspostavljanje kreativne grupe.

 

Sve ove dramske igre namijenjene su upoznavanju sudionika s osnovama glumačkog zanata. Nizom vođenih improvizacija cilj je omogućiti polaznicima radionice da nauče slobodnije izraziti svoje osjećaje, kreativnost i sposobnosti unutar kazališnog medija.

 

 

Skip to content