Minglanje na Koprivničkom placu

Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. poziva vas na “Minglanje na Koprivničkom placu” svake subote od 17. studenog do 15. prosinca 2018. godine od 09:00 do 12:00 sati kod dječje igraonice.

Posjetitelje očekuje niz sadržaja koji će Koprivnički plac pretvoriti u gozbu za sva osjetila, degustacije raznih domaćih proizvoda, zdrave hrane, kulturno-umjetnički programi, kreativni handmade sajmovi i još niz drugih iznenađenja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koprivnički plac nalazi se u samom centru Koprivnice, zbog svog sadržaja i ponude predstavlja posebnu vrijednost grada – spoj urbanog i ruralnog, izvornosti, autentičnosti i tradicionalnosti.

Već niz godina redovito hrani brojne Koprivničance najboljim i najsvježijim namirnicama. Bogatstvo ponude sezonskog voća i povrća nudi mogućnost zdrave prehrane, dok osobnim kontaktom s proizvođačem imate priliku saznati na koji način, gdje, kada i u kojim uvjetima se proizvode određene vrste voća i povrća te dobiti pravu informaciju o hrani koju kupujete.

Koprivnički plac dom je zdrave hrane, užurbane atmosfere, konstantnog minglanja i trčkaranja. Tu su i vječni, primamljivi mirisi koji dopiru s „Placa“.

U subotu 17. studenog 2018. od 09:00 do 12:00 sati na Koprivničkom placu održat će se medeni dan, gdje će med i svoje proizvode od meda predstaviti OPG Petričec, Lončarić, Sirovec, Vrban, Kos, Oreški, Gašparić te udruga žena Herešin koja će pripremiti razne slastice i kolače od meda.

U 10:00 sati svojom glazbenom izvedbom posjetitelje će zabaviti „Rudarice“ Kud Rudar iz Glogovca.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bit će to promocija i degustacija meda i zdravih proizvoda od meda naših vrijednih proizvođača zahvaljujući kojima Koprivnički plac ima bogatu ponudu po pristupačnim cijenama.