Minglanje na Koprivničkom placu uz delicije od sira

Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. poziva vas na “Minglanje na Koprivničkom placu” svake subote od 17. studenog do 15. prosinca 2018. godine od 09:00 do 12:00 sati kod dječje igraonice.

Posjetitelje očekuje niz sadržaja koji će Koprivnički plac pretvoriti u gozbu za sva osjetila, degustacije raznih domaćih proizvoda, zdrave hrane, kulturno-umjetnički programi, kreativni handmade sajmovi i još niz drugih iznenađenja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U subotu 24. studenog 2018. od 09:00 do 12:00 sati na Koprivničkom placu kod dječjeg igraonice svoje proizvode od sira predstavit će OPG Imbrišić, Stančec, Mađerić, Mazuh te udruga žena Vinica koja će pripremiti razne slane i slatke delicije od sira.

U 10:00 sati posjetitelje očekuje produkcija Umjetničke škola Fortunat Pintarić pod vodstvom ravnateljice Arijane Šandl na kojoj će se predstaviti mladi glazbenici, a svi zainteresirani moći će se okušat na raznim glazbenim instrumentima.

Bit će to promocija i degustacija sireva naših vrijednih proizvođača zahvaljujući kojima Koprivnički plac ima bogatu ponudu po pristupačnim cijenama.