Otvorena nova blagajna Komunalca na Gradskoj tržnici

Otvorena nova blagajna Komunalca na Gradskoj tržnici

Kako bi podigli kvalitetu usluge na višu razinu i omogućili korisnicima veću dostupnost, uređena je i otvorena nova lokacija blagajne Komunalca. Od sada će korisnici imati priliku plaćati račune za komunalne usluge bez naknade (voda, plin, smeće, grobna naknada), kupiti vreće za otpad, parkirne karte i kompost 1. klase- DomKo na još jednoj lokaciji u samom centru grada.

Radno vrijeme blagajne biti će od ponedjeljka do petka u vremenu od 7:00 – 13:00 sati te subotom od 8:00 – 12:00 sati.

Korisnici od sada mogu još kvalitetnije rješavati svoje financijske obveze, a istovremeno obaviti shoping domaćih i zdravih proizvoda na Gradskoj tržnici.

U proteklih mjesec dana na Gradskoj tržnici Koprivnica izvršeni su radovi rekonstrukcije i sanacije. Ukupno je otklonjeno 17 drvenih kućica za koje nije bilo interesa zakupnika, a preostalih 48 drvenih kućica je sanirano. Trenutno imamo zakupljenih 31 kućicu te 10 izložbenih prostora ispred kućica.

U tijeku su radovi sanacije krovišta pri kojoj se miču dotrajale ondulin ploče te se postavlja novi limeni pokrov. Unutar kućica su postavljene drvene obloge od OSB ploča kako bi se dodatno zaštitile te su u toku radovi bojanja i vanjske zaštite kućica.

Uređen je i prostor za javno parkiralište s 25 do 30 novih parkirnih mjesta budući da se ukazala velika potreba za dodatnim parkirališnim prostorom na Gradskoj tržnici. Uz parkiralište je uređena i pješačka zona koja je ograđena sa stupićima kako bi se osigurao siguran prolaz pješacima te je izvršeno uređenje zelene površine uz same kućice

Ukupan iznos svih radova biti će oko 200.000,00 kn + PDV.

 

Komunalac će i dalje redovito održavati sve prostore na Gradskoj tržnici te se pobrinuti da zakupci imaju sve što im je potrebno, a uz to radit će i na promociji  same tržnice i privlačenju novih kupaca za prave i domaće proizvode na tržnici.

Ovom prilikom, pozivamo sve građane, da posjete našu novu lokaciju blagajne, a za prvih 50 korisnika koji izvrše uplatu na novoj blagajni u vremenu od 7:00 do 13:00 sati pripremili smo poklon iznenađenja.