Predstavljen 16. Koprivnički godišnjak

Šesnaesti broj Koprivničkog Godišnjaka predstavljen je danas u prostorima Gradske uprave pred brojnim predstavnicima medijima. Godišnjak su predstavili gradonačelnik Mišel Jakšić i predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec, a u kojem se po prvi puta moglo vidjeti kako izgleda idejno rješenje budućeg centra Koprivnice. Riječ je o informativnom biltenu grada Koprivnice u kojem su sadržani svi gospodarski, infrastrukturni, kulturni i ostali projekti u protekloj godini u gradu Koprivnici.

„Veliko hvala cijeloj ekipi koja si je doista dala jako puno truda, da možemo ponovno reći da imamo dosada najatraktivniji i najopsežniji Koprivnički godišnjak šesnaesti puta po redu“, rekao je uvodno gradonačelnik Jakšić.

Sama koncepcija godišnjaka nailazi uvijek na pozitivne odjeke kod velike većine naših sugrađanki i sugrađana jer sigurno da je lijepo na kraju godine, kad nam je i Dan Grada, napravimo jedan zaključak svega što se radilo u godini koja je polako iza nas i dati jedan okvir kamo to želimo ići u budućnosti i koji su projekti s kojima idemo u nove životne i razvojne cikluse našega grada“, nadodao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Zadovoljna izgledom i sadržajem ovogodišnjeg Koprivničkog godišnjaka bila je i predsjednica Uprave Komunalca, Nataša Tetec.

„Sam sadržaj godišnjaka koncipiran je tako da je podijeljen u cjeline. Aktualnosti, gospodarstvo i komunalno gospodarstvo, obrazovanje, kultura, sport i ostali važni događaji. Troškovi uz ovaj projekt pokriveni su prihodima od oglašavanja te se ovom prilikom još jednom zahvaljujem svim oglašivačima koji su nam ukazali povjerenje.

Koprivnički godišnjak tiskan je u 12 tisuća primjeraka na 120 stranica, a bit će distribuiran putem Hrvatske pošte do svakog kućnog praga na području grada Koprivnice i prigradskih naselja. Građani će isto tako svoj besplatni primjerak Koprivničkog godišnjaka moći podići na kioscima Tiska te svim gradskim ustanovama.

Godišnjak možete u elektroničkom izdanju pročitati https://godisnjak.koprivnica.hr/