Obavijest o skupljanju ambalažnog otpada od sredstava za zaštitu bilja

Obavještavamo vas da će se dana 28.11.2019. godine, na reciklažnom dvorištu u Adolfa Daničića 5, Koprivnica, održati akcija skupljanja ambalažnog otpada sredstava za zaštitu bilja, u vremenu od 8,00 – 12,00 sati.

Sakuplja se isključivo prazna ambalaža ovih tvrtki proizvođača/uvoznika koji financiraju projekt i omogućavaju poljoprivrednicima besplatan povrat njihove ambalaže:

Agroavant, AgroChem-Maks, Agroteks, BASF, Bayer CropScience, Chromos Agro, Danon, Dow AgroSciences, Euroazijski pesticidi, Florel, Genera, Iskra Zelina Kemijska Industrija, Nufarm, Monsanto, Orchem, Pinus Agro, Stockton, Syngenta Agro.

Transportna ambalaža kao niti ambalaža bilo kojih drugih proizvoda koji nisu sredstva za zaštitu bilja (npr mineralna gnojiva) se ne prihvaća.

Molimo poljoprivrednike koji imaju više od cca. 100 kg ambalaže ili 1 big bag (cca 1m³) da ne donose ambalažu na lokaciju reciklažnog dvorišta, nego da se obrate direktno tvrtki C.I.A.K. d.o.o. (tel.: 01/3463-521, e-mail: ciak@ciak.hr) koja će organizirati preuzimanje ambalaže na njihovoj lokaciji.

Skip to content