OBAVIJEST Odvoz svih vrsta otpada odvija se prema redovnom rasporedu

OBAVIJEST Odvoz svih vrsta otpada odvija se prema redovnom rasporedu

Poštovani korisnici,

GKP Komunac obavještava vas da se odvoz otpada na području grada Koprivnice, prigradskih naselja te u općinama u kojima Komunalac obavlja uslugu sakupljanja otpada odvija po redovnom rasporedu. To se odnosi na odvoz miješanog komunalnog otpada, biootpada, plastike, papira, glomaznog otpada i odvoz granja koji je u tijeku u Koprivnici. O svim mogućim promjenama obavijestit ćemo vas na vrijeme, a aktualni raspored odvoza otpada i granja možete pronaći na internetskim stranicama Komunalca.

Podsjećamo da najkraće do 27. ožujka neće raditi Gradski bazeni Cerine (uključujući sportski centar) i Dom mladih. Sajmeni dan neće se održati ovog ponedjeljka, 23. ožujka, a u privremenom prekidu je i javni gradski prijevoz BusKo.

Zbog preventivnih mjera opreza zatvorena je blagajna na Gradskom groblju Pri svetom Duhu, a apeliramo na građane da svoje račune plaćaju internet i mobilnim bankarstvom te putem aplikacije sviracuni.hr. Oni koji nemaju mogućnost navedenog plaćanja, sve račune mogu platiti na blagajnama Komunalca u upravnoj zgradi (Mosna 15) i na blagajni na gradskoj tržnici. Kod dolaska na blagajnu molimo građane da se pridržavaju preporuka o održavanju razmaka te u prostor blagajni ulaze jedan po jedan.

Ovih dana po zakonu moraju ići van uplatnice za komunalnu naknadu, ali onima koji nisu u mogućnosti doći platiti na blagajne, a ne koriste e-mail, nećemo obračunavati kamate, ni građanima ni gospodarskim subjektima. Isto se odnosi i na plaćanje usluga Komunalca, dakle nema kamata.“, rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić nakon održane sjednice Stožera civilne zaštite grada Koprivnice.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

GKP Komunalac