Obilježimo Dan planeta Zemlje od kuće, zaštitimo okoliš, čuvajmo prirodu!

Obilježimo Dan planeta Zemlje od kuće, zaštitimo okoliš, čuvajmo prirodu!

Komunalac d.o.o. kontinuirano provodi edukativne aktivnosti već više godina počevši od najmanjih uzrasta u vrtićima i školama uz razne kreativne radionice i predstave za djecu. Nastojimo građane što više uključiti u razvrstavanje otpada uz razne edukativne sadržaje i upute koje im dostavljamo na kućne adrese, edukacije sa predstavnicima višestambenih zgrada i niz drugih aktivnosti. U 2019 održano je 33 edukativnih aktivnosti o očuvanju okoliša i pravilnom odlaganju otpada, uz posjete kompostištu i reciklažnom dvorištu.

Dan planeta Zemlje koji se obilježava 22. travnja ove je godine preseljen u virtualni svijet. Otvoren je poziv „Obilježimo Dan planeta Zemlje od kuće“ u kojem je zadatak mališana da taj dan obilježe likovnim radom na temu zaštite okoliša, recikliranja, odvajanja otpada ili promicanja ljepota okoline u kojoj živimo.Otvoreni poziv za likovne radove mališana

Pristiglo je već mnogo vaših kreativnih likovnih radova, a roditelje molimo da likovne radove šalju najkasnije do 24.travnja do 10:00 sati.

Virtualna izložba likovnih radova „Obilježimo dan planeta Zemlje od kuće“ biti će objavljena 24. travnja točno u podne na službenim stranicama Komunalca.

Stignete još biti kreativni, a do tada vas pozdravlja vaš Mirko Reciklirko i pruža vam podršku u vremenu kada vam je najpotrebnije.

Zajedno smo jači!

Čuvajte okoliš, perite ruke, čuvajte sebe i druge!