Na adrese 11 tisuća kućanstava stiže Koprivnički zvonček, komunalni glasnik Grada Koprivnice

Na adrese 11 tisuća kućanstava stiže Koprivnički zvonček, komunalni glasnik Grada Koprivnice

Koprivnički zvonček, komunalni glasnik Grada Koprivnice, predstavljen je javnosti na današnjoj konferenciji za medije, a do kraja tjedna stići će na adrese 11.000 koprivničkih kućanstava.

U glasniku se mogu pronaći sva važna, kapitalna ulaganja i događanja koja se tiču života našeg grada i prigradskih naselja. Školstvo i obrazovanje, poduzetništvo, komunalno gospodarstvo, ekologija, sport i društveni život, protežu se kroz kvalitetne sadržaje na 24 stranice u boji.

Priliku da ga prvi prelista i izrazi zadovoljstvo s njegovim sadržajem imao je gradonačelnik Mišel Jakšić kao nositelj projekta u ime Grada Koprivnice.

S obzirom na to da nismo mogli biti među građanima kao do sada i prezentirati im naš rad, odlučili smo ga će naš komunalni glasnik izaći ove godine. Ovaj Zvonček je jedan od najboljih dokaza da unatoč korona krizi i svim problemima koje je ona donijela nismo stali i nismo prestali na svakodnevnom radu za razvoj gradakazao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Svoje zadovoljstvo njegovim izgledom i brojem tema koje su razrađene nije skrivala ni Nataša Tetec, predsjednica Uprave Komunalca, koja je iznijela tehničke podatke.

Distribucija Koprivničkog zvončeka krenula je u utorak i stići će na ukupno 10.800 kućanstva i to na području grada Koprivnice i okolice (Herešin, Jagnjedovec, Reka, Štaglinec, Starigrad, Kunovec Breg, Bakovčice, Draganovec). Besplatan primjerak Zvončeka građani će moći uzeti u Komunalcu, na Gradskim bazenima Cerine, u Knižnici i čitaonici Fran Galović i u Domu mladih. Sadržaj Zvončeka podijeljen u cjeline – aktualno, gospodarstvo, komunalno gospodarstvo i sport – rekla je Nataša Tetec, koja je iskoristila priliku da se zahvali svim oglašivačima pomoću kojih je i financiran Koprivnički zvonček.

Radi se o trećem broju Koprivničkog zvončeka. Prva dva su izašla 2016. i 2017. godine.