Uređena nova parking mjesta na Gradskoj tržnici

Uređena nova parking mjesta na Gradskoj tržnici

Kako bi povećali sigurnost naših građana i poboljšali uvjete parkiranja na Gradskoj tržnici Koprivnica uređeno je devet novih parkirališnih mjesta.

Parkirališna mjesta na Gradskoj tržnici nalaze se u 1. zoni, parking se naplaćuje od 8.00 do 18.00 sati, a dio parkinga na ulazu je privatni posjed pa ovom prilikom molimo korisnike da svoja vozila ne parkiraju na djelu privatnog posjeda već da koriste parkirna mjesta javnog parkirališta.

Naplata parkirnih mjesta odvija se prema redovnom rasporedu i vrši se svakog dana u vremenu od 7.00 do 17.00 sati osim nedjeljom i blagdanima. Dozvoljeno vrijeme parkiranja na javnim parkiralištima na kojima se vrši naplata je neograničeno. Javna parkirališta na kojima se vrši naplata razvrstana su po zonama i označena okomitom signalizacijom u bojama, i to:

Parkirališta 1. ZONE – crvena boja

Parkirališta 2. ZONE – žuta boja

Parkirališta 3. ZONE – zelena boja.

Korisnicima javnih parkirališta za nabavku parkirališnih karata omogućene su raznovrsne mogućnosti kupnje karata. Parking karte mogu se kupiti za vremenske intervale od sat, dan, tjedan , mjesec i godinu dana.  Kako bi osigurali brzo i efikasno korištenje usluge parkiranja Komunalac d.o.o. korisnicima pruža raznovrsne mogućnosti plaćanja:

  • Mobilna aplikacija Paydo
  • m-parking
  • Parkirališni automati
  • Elektronička parkirališna karta kupljena na kiosku TISKA

 

Mjesečne parkirne karte za fizičke i pravne osobe te povlaštene stanarske karte kupuju se na blagajni Komunalca u Mosnoj ulici 15.

Dodatne informacije korisnici mogu dobiti u radno vrijeme na telefon 048/251-861 ili putem elektroničke pošte parking@komunalac-kc.hr .