Smutek i Pampa Tea prezentirali Podravski čaj

Smutek i Pampa Tea prezentirali Podravski čaj

Smutek – domaći kutek danas je svojim posjetiteljima predstavio Podravski čaj domaćeg proizvođača Pampa Tea. Topli ili hladni čaj građani su mogli degustirati tijekom radnog vremena Smuteka, a isto tako kupiti Podravski čaj te ostale zdrave i prirodne čajeve koje Pampa Tea svakodnevno nudi na koprivničkoj Gradskoj tržnici. Krešimir Krznarić, suvlasnik ove naše sve uspješnije tvrtke koja svoje čajeve prodaje u cijelom svijetu, objasnio je kako Podravski čaj dolazi u piramidalnom pakiranju, a radi se o mješavini kamilice, bazge, lipe, šipka, matičnjaka, kupine i koprive, svih biljaka koje se beru na području Koprivnice i šire okolice.

– Bilje nije mljeveno nego sjeckano pa je zbog lakše primjene pakiran u piramidalne paketiće. Čaj je odličan za podizanje imuniteta, kod gripe i prehlade i za detoksikaciju. Piti ga mogu i djeca od šest mjeseci starosti – rekao je Krešimir Krznarić.

Podravski čaj 2010. godine dobio je priznanje kao najkvalitetniji biljni čaj na području jugoistočne Europe i to u sklopu međunarodnog Sajma zdrave hrane, ljekovitog začinskog i aromatičnog bilja koji se održao u Dubrovniku.

Ovo je jedan od prvih proizvoda Pampa Tea i svakako je jedan od najprepoznatljivijih.

Krešimir osim provjerene kombinacije s medom i limunovim sokom preporučuje i kombinaciju s metvicom, đumbirom ili pelinom.